دانش پژوهان محترم ، دانشجویان عزیز ، همکاران محترم ،

نخست، بنده بعنوان ریاست اولین کنفرانس مجازی روایت نگاری فرایند یاددهی/یادگیری زبانNTLL در دانشگاه فرهنگیان ابراز خرسندی می کنم. من به عنوان مدیر دانشگاه فرهنگیان استان خوزستان از شما به این مناسبت شاد استقبال می کنم.

در دنیای دانشگاهی ، به ویژه در محیط های امروزی که زندگی انسان ها را از هر چهار گوشه کره زمین در هم تنیده است ، تلاش های علمی جداگانه دیگر هیچ استفاده ای ندارد و حتی قابل تصور نیست. همه توسعه و پیشرفت ها در رابطه با دانش جمعی بشری تنها از طریق همکاری متفکرانه ، دقیق و مداوم بین اعضای جوامع ، موسسات و کشورهای مختلف امکان پذیر است.

تحصیلات عالیه در عصر ما در مسیر بین المللی شدن کاملاً سرعت می گیرد. این مفهوم ، همانطور که دانشمندان مختلف تعیین کرده اند ، دیگر نباید اجتناب شود و چنین کاری عاقلانه نیست. مزایای استقبال از مفهوم بین المللی شدن در زمینه آموزش عالی بسیار زیاد است. در دانشگاه فرهنگیان ، ما این مفهوم را پذیرفته ایم و با جدیت در تلاشیم تا یک جامعه دانشگاهی بین المللی واقعاً بین المللی را که می تواند کمک شایانی به بهبود زندگی بشر داشته باشد ، تحقق بخشیم.
با این حال ، پیش شرط دستیابی به یک دانشگاه پذیرفته شده در سطح بین المللی ، اعمال و اجرای کلیه اصول بین المللی سازی در جوامع محلی و جوامع خود ما قبل از خارج شدن از مرزهای کشورمان است. بنابراین ، این رویداد و سایر موارد مشابه ارزش زیادی کسب می کنند زیرا فرصت های بی شماری برای اشتراک و کسب تجربیات و اطلاعات ارزشمند در اختیار ما قرار می دهند. تجارب و اطلاعاتی که برای بقا و رشد دانش فردی و جمعی ما در زمینه های تخصصی ما حیاتی است.
من صمیمانه امیدوارم که همه شما روز خوبی در دانشگاه ما داشته باشید و با حضور خود در این فضای دانشگاهی تجربیات با ارزش را کسب کنید. مشارکت شما در این رویداد برای حرفه آکادمیک شما و از طریق تلاش مستمر شما در حوزه آموزش/ یادگیری زبان ، مزایایی خواهد داشت.

از همه ما برای پیوستن به ما متشکریم

ارادتمند شما،

دکتر حسن جرفی
مدیر دانشگاه فرهنگیان استان خوزستان